Parrot is een Franse droneproducent die zich met name richt op high-end drones die zelfs kunnen concurreren met drones van het gerenommeerde DJI. De Parrot Bebop 2 met Skycontroller is het meest bekende model van Parrot.

De grote Parrot drones hebben een erg sterke accu en een grote stabiliteit. De mini drones van Parrot zijn goed om mee te stunten en bovendien bijzonder stabiel voor mini drones.

Wil je een kwalitatief goede en mooi afgewerkte drone kopen, dan zit je goed bij de drones van Parrot. Alle drones van Parrot kun je kopen bij Drone123.nl

 • Parrot AR Drone 2.0 ar droneParrot AR Drone 2.0 ar drone

  Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition

  De Parrot AR Drone 2.0 is een zeer stabiele drone, geproduceerd door het gerenomeerde Parrot uit Frankrijk. Als opvolger van de Parrot AR Drone 1.0 is de nieuwe Parrot op erg veel fronten sterk verbeterd.

 • Parrot Bebop 2 ar droneParrot Bebop 2 ar drone

  Parrot Bebop 2

  De Parrot Bebop 2 is de logische opvolger van de populaire Parrot Bebop. De Parrot Bebop 2 is een verbetering van zijn voorganger op bijna ieder punt, met als uitblinker de vliegtijd van maar liefst 25 minuten.

 • Parrot Bebop + Skycontroller ar droneParrot Bebop + Skycontroller ar drone

  Parrot Bebop 2 met Skycontroller

  De Parrot Bebop 2 is de verbeterde versie van de succesvolle Parrot Bebop. De Bebop 2 beschikt nu over een Full HD camera, langere batterijduur en is uitermate geschikt voor beginners.

 • parrot-minidrone-airborne-cargo-mars-boxparrot-minidrone-airborne-cargo-mars

  Parrot Minidrone Airborne Cargo Mars White

  De Parrot Minidrone Airborne Cargo Mars is een quadcopter drone die volledig is te customizen. De drone is snel en je kunt er goed tricks mee uitvoeren. Ook wordt er een astronaut figuur bijgeleverd die je op de drone kunt bevestigen.

 • parrot-mini-drone-cargo-travis2parrot-mini-drone-cargo-travis

  Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis Yellow

  De Parrot Minidrone Airborne Cargo Travis is een quadcopter drone die je helemaal naar je eigen smaak kunt aanpassen. Door het lichte gewicht en de hoge behendigheid van de drone maakt dit de Airborne ideaal voor het uitvoeren van coole stunts. Het bijgeleverde speelgoedfiguur kun je bovenop de drone klikken.

 • parrot-airborne-night-mini-drone-blaze-red-bovenafparrot-airborne-night-mini-drone-blaze-red
  Hot

  Parrot Minidrone Airborne Night Blaze Red

  De Parrot Airborne Night Blaze is een minidrone voorzien van twee krachtige LEDs, waaroor je zelfs in het donker coole stunts kunt uitvoeren. Verken het duister met deze behendige drone.

 • parrot-mini-drone-airborne-maclane-blue-boxparrot-mini-drone-airborne-maclane-blue

  Parrot Minidrone Airborne Night MacLane Blue

  De Parrot Airborne Night Maclane is een populaire minidrone waarmee je ook in het donker kunt vliegen dankzij twee krachtige LEDs aan de voorzijde van de drone. Ga op avontuur uit in het duister en verken de nacht.

 • parrot-airborne-midnight-swat-black-drone-zijkantparrot-airborne-midnight-swat-black-drone

  Parrot Minidrone Airborne Night SWAT Black

  De Parrot Airbore Night SWAT is een toffe minidrone met een coole SWAT look en twee LEDs waarmee je ook in het donker kunt vliegen. Verken de omgeving zowel overdag als in de nacht met deze kleine stuntdrone.

Parrot drone kopen

Parrot is een Franse droneproducent die al tijden hoge ogen weet te gooien in de dronewereld. Waar DJI gezien wordt als de koning van de dronewereld, kan Parrot vooralsnog gezien worden als de kroonprins. Met drones van zeer hoge kwaliteit weet Parrot ook een professioneel publiek aan te spreken. De meest opvallende drone van de hand van Parrot is de gloednieuwe Parrot Disco FPV. In zekere zin gaat het hier niet langer om een drone of quadcopter, maar om een radiografisch bestuurbaar vliegtuig. Dit vliegtuig kan snelheden halen van maar liefst 75 kilometer per uur en bestuurd worden via een zogenaamde FPV Goggles, waarbij het lijkt alsof je in de cockpit van de drone zit. Niet alleen maakt dit de besturing van de drone eenvoudiger, ook geeft het absoluut een adrenalinerush.

Waarom Parrot drones zo goed scoren

Zoals gezegd zijn de drones van Parrot vrijwel altijd van een zeer hoge kwaliteit. De afwerking is van topniveau. Ook de degelijkheid en eigenschappen van Parrot doen nauwelijks onder voor welke concurrentie dan ook. Deze reputatie heeft Parrot aan verschillende factoren te danken. Zo is het bereik van de high-end modellen van Parrot erg groot. De Parrot Bebop 2 kan maar liefst 2000 meter ver vliegen, iets wat alleen de DJI Phantom en DJI Inspire weet te verbeteren. Niet alleen het bereik van de Parrot drones is bewonderenswaardig, ook de levensduur van de accu is erg goed. De Parrot Bebop 2 weet maar liefst 25 minuten in de lucht te blijven, iets wat geen enkele drone voor elkaar krijgt. Het feit dat de camera van Parrot drones zich in de drone zelf bevindt, wordt door veel kenners als een nadeel beschouwd. Bij veel andere dronemerken hangt de drone los onder de drone, waardoor deze dankzij een stabiliserend verbindingsstuk stiller hangt. Dit voorkomt trillingen en het schudden van het beeld. De Parrot drones zelf zijn echter enorm stabiel, stabieler dan veel andere drones. Hierdoor zijn ook de camerabeelden van de Parrot drones nog altijd erg stabiel.

Parrot drone met of zonder Skycontroller

De Parrot Bebop 2 kan met een smartphone bestuurd worden. Het enige dat je nodig hebt is een app die verbonden wordt met de drone zelf. Helaas heeft de ervaring geleerd dat deze vorm van besturing flinke oefening nodig heeft en niet zo gebruiksvriendelijk is als bij veel andere drones. Wel biedt Parrot de mogelijkheid om de Parrot Skycontroller te gebruiken. Dit is een afstandsbediening die de besturing wel erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt. Het nadeel is het prijskaartje dat hangt aan de Skycontroller: ruim € 200,00. Toch is de aanschaf van de Skycontroller zeker een aanrader, omdat de afstandsbediening een groot voordeel biedt en echt iets toevoegt aan de ervaring van het vliegen met de drone.

Parrot mini drone kopen

In 2016 is Parrot zich ook gaan richten op de productie van mini drones. Deze markt werd tot voor kort met name gedomineerd door WLtoys en Cheerson, maar is nu ten delen ook in handen van Parrot. De producent weet met name te scoren met de Airborne Cargo drones en de Airborne Night drones, die elk een eigen uiterlijk hebben en prachtig zijn vormgegeven. De mini drones van Parrot scoren niet alleen goed op het gebied van vormgeving. De standaard meegeleverde propellerbescherming is erg prettig en voorkomt zowel schade aan omstanders als de propellers bij crashes met mensen of objecten. Leuk is ook dat de drones een camera hebben. Vanwege het formaat van de de drone is dit geen hoge kwaliteit, maar wel voldoende om leuke filmpjes binnenshuis mee te maken. Een ander sterk punt van de mini drones van Parrot is de lange vliegtijd: tot wel 9 minuten. In vergelijking met andere mini drones is dit vrij lang. Het bereik is vrij laag, maar omdat de drone met het oog bestuurd moet worden is een grote afstand sowieso niet aanbevolen.

Parrot Disco kopen

Het absolute hoogtepunt in de geschiedenis van Parrot drones tot nu toe lijkt de Parrot disco te zijn. Deze drone is eigenlijk meer een klein vliegtuig en kan onwaarschijnlijk snelheden halen. Doordat je de drone met een FPV bril kan besturen, lijkt het net of je binnenin het vliegtuig zit. Dit geeft een ongelooflijke adrenalinerush. Naast het maken van mooie beelden, is het dus ook erg spannend en spectaculair om met de drone rond te vliegen. Wat de Parrot Disco nog beter maakt, is het feit dat hij maar liefst 45 minuten in de lucht kan blijven. Waar de Parrot Bebop 2 al een record vestigde op dit punt, verpulvert de Parrot Disco dit nu. Met de hoge beeldkwaliteit van de drone weet Parrot met deze drone de concurrentie aan te gaan met de al even innovatieve DJI Mavic, hoewel de drones niet geheel vergelijkbaar zijn.

Een Parrot drone kopen

De voordelen van Parrot drones zijn erg groot tegenover die van andere dronemerken. In principe weet alleen de DJI Phantom het op enkele posities te winnen van de Parrot Bebop 2. Op het gebied van mini drones zijn andere drones maximaal gelijkwaardig aan die van Parrot. De drones van Parrot zijn perfect voor mensen die graag een drone uit de middenklasse willen kopen. Het zijn niet de goedkoopste drones, maar zeker ook niet de duurste. Tegelijkertijd ontvang je wel erg veel kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Het Franse Parrot staat garant voor een zeer hoog niveau van ontwikkeling. Weet je nog niet zeker welke Parrot drone je wilt kopen, lees dan ook onze reviews op iedere productpagina. Wij schrijven altijd objectieve productteksten en zullen ook minpunten vermelden wanneer wij deze vinden bij een drone. Zo kan je als klant altijd een objectieve, weloverwogen keuze maken voor een specifieke drone. Heb je nog meer hulp nodig, gebruik dan ook onze keuzehulppagina. Op deze pagina kun je aangeven welke eigenschappen je het belangrijkst vindt voor een drone. Op basis van deze keuze adviseren wij enkele drones die goed bij jou zouden moeten aansluiten. Een goede Parrot drone kopen? Wacht niet langer en bestel hem bij Drone123.nl. De meeste drones ontvang je al binnen 24 uur thuis.