Van alle droneproducenten is WLtoys de meest productieve, met inmiddels meer dan twintig verschillende drones op de markt.

De drones van WLtoys bevinden zich over het algemeen in de budgetklasse, maar sinds enige tijd imponeert WLtoys met enkele geavanceerde modellen. De WLtoys XK X380 vormt hierbij het vlaggenschip. Deze drone vormt een middenweg tussen budgetmodellen en high-end modellen als de DJI Phantom 4.

WLtoys is ook producent van verschillende spectaculaire stunts drones. Stabiel vliegen, stunts uitvoeren en hoge snelheden halen: het kan allemaal met de stunt drones van WLtoys.

 • WL Toys Battkeship V959 Pro drone voorkantWL Toys Battkeship V959 Pro drone zijkant schuin

  WLtoys Battleship V959 Pro met HD camera

  De WL Toys V959 Pro is een betaalbare quadcopter met verbazend goede vliegeigenschappen. Ook beschikt deze kleine drone over een HD camera zodat je mooie opnames kunt maken.

 • WL Toys Galaxy V353 drone voorkantWL Toys Galaxy V353 drone zijkant

  WLtoys Galaxy V353 met HD Camera

  De WLtoys Galaxy V353 is een zeer quadcopter die over een 720p HD camera beschikt en erg stabiel vliegt. Dit maakt van de Galaxy V353 een ideale beginners drone.

 • wltoys q222g drone accessoireswltoys q222g drone

  WLtoys Q222G FPV Drone met Videoscherm

  De WLtoys Q222G is een quadcopter met veel functies en is daarnaast voorzien van FPV, waardoor je live op je controller kunt meekijken tijdens de vlucht.

 • wltoys q282g fpv drone accessoireswltoys q282g fpv drone bovenaf

  WLtoys Q282G FPV Drone

  De Q282G is de eerste micro hexacopter die voorzien is van een FPV (first person view) functie. Je kunt live de beelden van je drone streamen naar je controller en hebt daarom het gevoel alsof je zelf in de cockpit zit!

 • wltoys q282j drone accessoireswltoys q282j drone voorkant

  WLtoys Q282J met HD Camera

  De krachtige WLtoys Q282J is de goedkoopste hexacopter van dit moment. Stabiel, krachtig en met een HD-camera: deze drone is allround.

 • WL Toys Skylark V636 drone voorkantWL Toys Skylark V636 drone zijkant

  WLtoys Skylark V636

  Hoewel de meeste drones van WLtoys kunnen stunten, is de WLtoys Skylark V636 de onbetwiste nummer één stuntdrone van WLtoys. Snelheid, flips en scherpe bochten: met de Skylark V636 kan het.

 • WL Toys V323 Skywalker drone bovenafWL Toys V323 Skywalker drone voorkant

  WLtoys V323 Skywalker Hexacopter

  Stabiliteit en kracht: de twee woorden die de WLtoys V323 Skywalker hexacopter het beste omschrijven. Deze hexacopter is een echte krachtpatsen voor zowel beginnende als gevorderde piloten.

 • WL Toys V333N drone voorafWL Toys V333N drone zijkant

  WLtoys V333N met Barometer en HD Camera

  De WLtoys V333N is een zeer stabiele drone met camera die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De V333N geldt als één van de pareltjes van WLtoys.

 • WL Toys V393 Explorer drone voorkantWL Toys V393 Explorer drone zijkant

  WLtoys V393 Explorer

  De WLtoys V393 is een ontzettend krachtige drone waar je een GoPro aan kunt bevestigen. Maak mooie luchtbeelden – zelfs in de wind!

 • WL Toys V606 droneWL Toys V606 drone zijkant

  WLtoys V606

  De WLtoys V606 is een ideale beginnersdrone met een hoge stabiliteit en grote stevigheid. Oefen met vliegen en haal spectaculaire stunts uit.

 • WL Toys V646 droneWL Toys V646 drone

  WLToys V646

  De WLtoys V646 is een mini drone van het gerenommeerde Chinese WLtoys dat de concurrentie aan moet gaan met mini drones van onder meer Cheerson, Parrot en Hubsan. Dat doet de V646 met succes.

 • WL Toys V656 droneWL Toys V656 voorkant

  WLtoys V656 met Full HD 1080p Camera

  Wil je de opties openhouden, dan is de WLtoys V656 een goede optie. Niet alleen heeft deze drone een eigen HD-camera, ook kun je een GoPro op de drone installeren. De drone is stabiel en vrij geavanceerd.

 • WL Toys V676 controllerWL Toys V676 bovenaf

  WLtoys V676

  De WLtoys V676 is een mini drone van het gerenommeerde WLtoys uit China. Hoewel erg sterk vergelijkbaar met mini drones van andere dronemerken, heeft de WLtoys V676 enkele unieke aspecten. De drone is perfect voor beginnende dronevliegers.

 • WL Toys V686K drone besturingWL Toys V686K drone zijkant

  WLToys V686K FPV Drone

  Van alle middenklasse FPV drones is de WLtoys V686K FPV drone een absolute topper. Met grote stabiliteit en een vloeiende FPV functie kun je de drone eenvoudig besturen. Een juweeltje van het gerenommeerde WLtoys.

 • wltoys xk alien x250 drone bovenafwltoys xk alien x250 drone

  WLtoys XK Alien X250 Aerodynamische Drone

  Wil je een race drone kopen, dan zit je met de WLtoys XK Alien X250 goed. Deze absolute snelheidsduivel kan enorme snelheden halen en is bovendien erg wendbaar en stabiel. Het aerodynamische design van maakt de drone niet alleen snel, maar ook een lust voor het oog.

 • WL Toys XK X380 voorkantWL Toys XK X380 bovenaf

  WLtoys XK X380

  WLtoys staat er bekend om ontzettend veel drones te produceren. Van al deze drones, vormt de WLtoys XK X380 het absolute vlaggenschip. De drone vormt een goede middenweg tussen zeer geavanceerde DJI Phantoms en budgetmodellen.

WLtoys drone kopen

Van alle actieve drone-ontwikkelaars, is WLtoys de meeste productieve. Met inmiddels meer dan twintig verschillende modellen is er keuze te over bij WLtoys. Van stunt drones, tot budget mini drones tot absolute high-end drones die zelfs met de beste drones de competitie aankunnen: WLtoys heeft ze. Hoewel het lastig kiezen is uit de diverse drones van WLtoys, is het verschil in aanbod ongekend. Waar veel andere dronemerken zich met name richten op één type drone voor één doelgroep, produceert WLtoys juist zeer divers. Hoewel de drones van WLtoys vooral in het budgetsegment passen, richt het zich ook op andere groepen. Het vlaggenschip van WLtoys is de WLtoys XK X380. Deze drone vormt een middenweg tussen budgetdrones en de high-end drones van bijvoorbeeld DJI. Hiermee is de WLtoys XK X380 een directe concurrent van diverse Syma-modellen.

Type drones van WLtoys

WLtoys produceert erg veel verschillende drones, maar de drones kunnen wel in groepen worden ingedeeld. Globaal kunnen de volgende dronetypen onderscheiden worden bij WLtoys:
 • Stunt drones van WLtoys
 • Mini drones van WLtoys
 • Hexacopters van WLtoys
 • Middenklasse quadcopters
 • High-end quadcopters
Onder meer de hexacopters van WLtoys vallen hierbij op. In de dronewereld zijn de quadcopters uiterst dominant. Van alle dronemodellen is tenminste 80% een quadcopter. WLtoys breekt hier enigszins mee door met inmiddels enkele hexacopters als prominent onderdeel van het aanbod.

Verschillende grootte modellen WLtoys drones

WLtoys zelf deelt de drones in op basis van grootte, waarbij er onderscheid gemaakt wordt tussen kleine, middelgrote en grote drones. Eén van de kleine drones van WLtoys is de opvallende WLtoys XK Alien X250 Aerodynamische drone, met een diameter van 20 centimeter. Deze stunt drone heeft een bijzonder ontwerp en is bovendien erg snel. Ondanks het kleine formaat kan de drone maar liefst 300 meter ver vliegen met een nog altijd een goede signaalsterkte. Een middelgrote drone van WLtoys is de WLtoys V686K, met een diameter van zo'n 36 centimeter. Ondanks het formaat van deze drone, houdt WLtoys vast aan zijn reputatie: ook deze drone kan stunts uitvoeren. Leuk is bovendien dat de drone met een first-person view bestuurd kan worden. Dit betekent dat je live kunt meekijken vanuit de camera. Niet alleen maakt dit de besturing eenvoudiger, ook is het leuk wanneer je met de drone flips uitvoert. Een groot model van WLtoys is het vlaggenschip, de WLtoys XK X380. Deze drone heeft een diameter van zo'n 40 centimeter en is door de poten van de drone bovendien relatief hoog. Deze drone vormt een middenweg tussen budgetmodellen en high-end modellen en kan maar liefst 1000 meter ver vliegen. Nadeel is dat de drone zonder camera wordt geleverd. Een camera kan echter eenvoudig zelf geïnstalleerd worden. Zo leent een GoPro zich uitstekend voor de WLtoys XK X380.

Het beste WLtoys model uitkiezen

Door de uitgebreide keuze die WLtoys heeft, is een keuze maken lastig. Onze keuzehulppagina kan hierbij helpen. Wij geven suggesties op basis van eigenschappen die je belangrijk vindt. Hieronder suggereren we soms ook modellen van WLtoys. Verder kan ook de productpagina van iedere drone goed gebruikt worden om drones mee te vergelijken. Wij geven uitgebreide reviews van iedere drone en waken ervoor om pure verkoopteksten te leveren. In plaats hiervan, leveren wij zo nodig ook kritiek op drones. Met plus- en minunten duidelijk bij iedere drone, kan iedereen een weloverwogen beslissing nemen voor een drone. Om je nog verder te helpen, kun je al op de foto van iedere drone op deze pagina zien hoe ver de drone kan vliegen en wat de beeldkwaliteit is. Op deze manier kun je een snelle scheiding maken tussen verschillende drones. Wil je bijvoorbeeld graag een HD-camera, dan valt de WLtoys V686K FPV drone af.

Mooie luchtbeelden maken met drones van WLtoys

Bijna alle drones van WLtoys beschikken over een HD-camera. Dit betekent dat je met vrijwel iedere drone van het merk de meest prachtige luchtbeelden kunt maken. Ga de natuur in en zie het bos, de heide of zee op een manier die je nog niet eerder hebt gezien. Wil je altijd kunnen vliegen, kies dan het liefst voor een wat grotere drone. Grotere drones zijn stabieler, ook wanneer er (matige) wind is. Een goede drone van WLtoys hiervoor is de WLtoys XK X380 of WLtoys V323 Skywalker hexacopter. Hoewel deze drone zelf geen camera heeft, kan een GoPro eenvoudig geïnstalleerd worden. Het voordeel van deze hexacopter is de extreme stabiliteit die de twee extra propellers bieden. De drone is bovendien vrij plat, waardoor de wind minder grip heeft op de drone. Dit maakt de WLtoys V323 Skywalker hexacopter een geschikte drone om mee te vliegen wanneer de weersomstandigheden niet geheel optimaal zijn.

Een WLtoys drone kopen? Ja!

De drones van WLtoys behoren niet tot de absolute top van de dronewereld, maar erg goed zijn zo nog altijd. WLtoys weet consequent stabiele, degelijke drones te produceren. Veel van de drones hebben een propellerbeschermer, wat schade aan zowel de drone als omstanders kan voorkomen. Wil je een drone waar je eenvoudig je dronehobby mee kunt beoefenen en bovendien kunt stunten en filmen, dan zijn de meeste drones van WLtoys simpelweg een goede optie. Gezien drone racen langzaam maar zeker steeds populairder wordt, verwachten wij bovendien ook een toenemende populariteit van WLtoys drones. De drones van WLtoys zullen hierdoor naar alle waarschijnlijkheid nog geavanceerder en stabieler worden. De drones van WLtoys zijn bovendien goed voor beginners, gezien ze niet alleen stabiel zijn, maar ook eenvoudig bestuurbaar. De stootrand maakt het daarnaast geen ramp wanneer de drone een keer crasht. Aan de drones van WLtoys kan gezien worden dat het bedrijf ook actief is in andere velden van radiografisch bestuurbare objecten. De kennis die het bedrijf hiervan heeft, wordt ook toegepast op de drones. Deze voorsprong helpt WLtoys bij het continu doorontwikkelen van drones. Wil je een snelle, mooie en degelijke stunt drone kopen? Dan moet je zeker een WLtoys drone kopen. De drones zijn veelal goedkoop, prima te gebruiken en staan garant voor uren plezier. Een WLtoys drone kopen is hiermee risicoloos en goed voor zowel beginners al ervaren dronepiloten. Je koopt een WLtoys drone uiteraard bij Drone123.nl.