WL Toys V333N drone zijkant
  • WL Toys V333N drone zijkant
  • WL Toys V333N drone vooraf
  • WL Toys V333N drone bovenkant

WLtoys V333N met Barometer en HD Camera

De WLtoys V333N is een zeer stabiele drone met camera die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. De V333N geldt als één van de pareltjes van WLtoys.

  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

WLtoys V333N review

Plus- en minpunten:

  • Zeer stabiel
  • Headless mode
  • Automatisch opstijgen en landen
  • Zeer crashbestendig dankzij stootranden
  • Relatief klein bereik

 

Eén van de beste WLtoys drones

De WLtoys V333N is één van de beste drones van de hand van WLtoys. Met een hoge stabiliteit, een 720 HD camera en headless mode is de drone behoorlijk allround en bovendien geschikt voor beginners. De drone is bovendien relatief goedkoop wanneer hij wordt vergeleken met gelijkwaardige modellen.

De WLtoys V333N kan gezien worden als de goedkopere versie van de WLtoys V656 die onder meer beschikt over een iets betere camera en nog net wat beter bestuurbaar. De WLtoys V333N is een uniek instapmodel voor mensen die graag een drone met camera willen proberen.

Bereik en stabiliteit van de WLtoys V333N

De WLtoys V333N wordt geroemd om zijn grote stabiliteit, iets wat WLtoys over het algemeen altijd goed voor elkaar heeft. De ingebouwde barometer en het redelijke platte, gestroomlijnde ontwerp helpt de drone langdurig recht te hangen, zelfs als er wind staat! De stabiliteit wordt nog beter wanneer je de automatisch opstijgfunctie gebruikt. Hierbij stijgt de drone volledig automatisch op tot een stabiele hoogte.

Het bereik is iets dat beter zou kunnen bij de WLtoys V333N. Hoewel een maximale afstand van 100 tot 130 meter niet slechts is, zijn er concurrenten die dit beter doen. Desalniettemin is dit bereik groot genoeg om prachtige luchtbeelden te maken met de ingebouwde HD-camera.

Luchtbeelden maken met de ingebouwde camera

De WLtoys V333N wordt geleverd met een ingebouwde 720p HD-camera, waarmee je mooie beelden kunt schieten van de omgeving. Hoewel er inmiddels veel drones zijn die zelfs 4K kunnen filmen, is de camera van deze drone voldoende voor simpele, leuke beelden. Wil je echter professionele beelden schieten, dan kun je ook een GoPro monteren onder de drone.

De drone is zo sterk, dat je het niet eens voelt dat er een GoPro onder hangt. De meest recente GoPro’s kunnen zonder problemen 4K filmen, een goede combinatie dus met de V333N! Naast GoPro’s, kunnen ook gelijkwaardige actiecamera’s onder de drone gehangen worden.

Racen en stunten met je V333N drone

Zoals veel andere drones van WLtoys, kun je ook met de WLtoys V333N naar hartenlust racen en stunten. De drone is ontzettend stevig en kan zonder twijfel tegen een stootje. Hoewel propellers normaal gesproken het zwakke punt van een drone zijn, beschikt de V333N over stootranden. Hierdoor breken ook de propellers niet zo maar af.

Je kunt de drone op vijf standen besturen: 20% van het totale vermogen, 40%, 60%, 80% en 100%. Voor races en stunts (loopings) is vliegen op 100% van het vermogen het beste. Op lagere standen is het beter om te oefenen met het vliegen zelf. Omdat de drone zou stabiel is, kun je buiten ook bij matige wind nog prima rondvliegen en racen.

Besturing WLtoys V333N

Zoals gezegd is de drone erg stabiel, wat de besturing zeer eenvoudig maakt, ook voor beginners. Prettig is bovendien de ingebouwde headless mode. Normaal heeft een drone een voor- en achterkant. Je moet dan onthouden waar de voorkant is om hem goed te besturen. In de headless mode betekent dat de drone – vanuit jouw perspectief – altijd de kant op gaat waar je het besturingspalletje heen duwt. Dit maakt de besturing eenvoudiger dan ooit.

De automatische opstijg- en landmodus maakt ook deze twee manouevres een koud kunstje. Ben je een beginner en wil je graag oefenen met het filmen met een drone, dan is de WLtoys V333N dus ideaal. Hij is goedkoop, eenvoudig te besturen en kan prima beelden vanuit de lucht maken.

Zelf mooie beelden maken? Wacht dan niet langer en koop de WLtoys V333N op Drone123.nl!

Extra informatie

Bereik

Camera

Videokwaliteit

Vliegtijd

Oplaadtijd

Gewicht

Doorsnee

Gyroscoop

LED-verlichting

Propellers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Een beoordeling toevoegen